FM: 999

Fotografie: 

2 plaatsen beschikbaar

Bij fotografie kun jij goed foto's en video's maken met je moniel in liggend formaat. Ook weet jij om te gaan met focus en het perfecte plaatje te maken voor op de poster van een volgende editie. Je kunt serieus meewerken aan een evenement en begrijpt dat het evenement ook goed moet verlopen. Je hoeft pas 10 minuten voor het evenement begint en in de middag aanwezig zijn (de middag voor foto's van de opbouw). 

Lijn bewaking: 

1 plaatsen beschikbaar

Bij lijnbewaking controol jij alle video, audio en lichtlijnen. Ook beheer je via een virtuele verbinding met alle stream servers de volledige onair suite en kun je hiermee alles bekijken wat er fout gaat. De grootste stresstaak van het evenement. Je hoeft pas 10 minuten voor het evenement en in de middag tijdens het overleg aanwezig te zijn. 

Radio dj: 

3 plaatsen beschikbaar

Je bent ervaren met Caliope Onair Suite. Je weet ook om te gaan met een fadermengpanneel. We werken met de "OUDE" versie van Caliope onair suite zonder cuepoints dus je moet zelf overgangen maken. In de avond help je de lijnbewaking checken dat alles goed aankomt op de stream. 

Livestream camera regie: 

2 plaatsen beschikbaar

Deze taak is alleen voor ervaren mensen onder ons, OBS studio. Jij bepaalt wat er op de schermen komt en wanneer wat live is. Je stemt dit af met het bestuur en de mensen van AV (licht en geluid) je kunt ook met een script werken.