Ut it hert fan 'e Walden!

Veel gestelde vragen, 


Waarom een festival? 

Na 2 jaar op onze stream te hebben gedraaid werd het tijd voor een festival. Het antwoord is kort en krachtig (;


Wat als corona terug komt? 

Als er weer een corona uitbraak is zullen wij ons aan de maatregelen van de overheid moeten houden. Wanneer er een corona uitbraak of een soortgelijke situatie plaatsvind wordt er overlegd. Dit kan op dat moment 2 dingen betekenen. 

  • Je krijgt je geld terug. 
  • We verschuiven het festival naar een andere datum (de tickets blijven dan geldig.)

Allergie of dieet? 

De bar wordt verzorgt door het Badhus, dit betekent dat wij geen invloed hebben op hun assortiment in dranken. Helaas kunnen wij je hier niet mee helpen. Je kunt je eigen consumpties meenemen. Aangezien dit normaliter niet is toegestaan, vragen we je ons formulier in te vullen. 


Mag er drugs genomen worden op het rookterrein?!

Aangezien wij het zero tolerance beleid van de overheid opvolgen mag er niks van drug of andere verdovende middelen ingenomen worden binnen het festivalterrein. Het rookgebied valt ook onder het festivalterrein, om deze reden kan en mag dit niet. Mocht je hier op betrapt worden wordt de toegang per direct ontzegt. Op het rookterrein mag alleen gebruik worden gemaakt van; Shag : sigaretten : sigaren : e-sigaretten : wegwerp e-sigaretten. Verder is hier geen uitzondering voor. 


Hoe duur is consumptie? 

Een muntje is €2,50 en een muntje staat weer voor 1 drankje. Dit betekent dus dat een drankje €2,50 kost. Je kunt ook een lootje voor het draaiend rad kopen deze is €2,00 en hiermee maak je kans op prijzen.


Hoeveel kost het festival? 

Entree is het festival €8,00 per ticket. Per bestelling komt er €1,00 registratiekosten overheen. Zie dat als de verzendkosten. 


Hoe werkt het ticketsysteem? 

Vrij simpel, de meesten zullen wel bekent zijn met MG-tickets. Je voert een bestelling in en hebt 15 minuten de tijd om je bestelling af te ronden. In die 15 minuten zijn je tickets al gereserveerd. Kom je er niet uit? Dan kun je contact opnemen met MG-tickets of met ons. We kunnen het ook contant regelen op speciale dagen. Uitsluitend als u er niet uit komt! 


Wordt het druk? 

Voor de grootte van de zaal is 175 mensen best druk. Blijf daarom rustig en gooi niet met spullen en consumptie. 


Suggestie voor deze pagina, of een nog beter vraag?