FM: 999

Link in bio, 

Boerenprotest door de jeugd broeksterwald

De Westereen - De jeugd broeksterwoude heeft het innitatief genomen om een boerenprotest te organniseren. Elke voorbijganger werd gevraagd; bent u voor de boeren? Als je daar niet het verwachtte antwoord ja op reageerde kreeg je ruim de tijd om hierover na te denken. Ben je het met ze eens? Dan werdt je doorgelaten. Naast veel positieve reacties, zaten er ook veel zuurpruimen achter het stuur. 

Lees meer »

Ernstig ongeval met brommer en automobilist aan de Tsjerkestrjitte.

De Westereen - Rond 9 uur kwamen de hulpdiensten teerplaats, er zou een ernstig ongeluk gaande zijn geweest op de Tsjerkestrjitte in de Westereen. Het zou gaan om een brommer en een automobilist. Het slachtoffer is doorgevoerd naar het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen). Uit betrouwbare bron is vernomen dat het ambulancepersoneel citeerde; "Het zal wel weer goed komen, maar op welke manier weten we niet". Het ongeluk heeft veel indruk gemaakt op buurtbewoners en omstanders. Ook een traumahelikopter kwam teerplaats. De helikopter lande op het open grasveldje aan de Parklaan. 

Lees meer »

Waarom we steeds minder van corona merken?

Festivals, horeca, winkels alles is weer open zonder ctb (corona toegangs bewijs). Maar waarom horen we niks meer van opkomende besmettingen en zijn die er überhaut. Bepaalde nieuws en wetenschapsites beweren dat het vooral te maken heeft met imumiteit. Doordat (bijna) iedereen corona gehad heeft zijn veel mensen imuum geworden. 

Lees meer »

Persfotograaf van Nijs worden {vacature}

Media - Lijkt het jou leuk om in een mediaproductie bedrijf artikels te schrijven voor online en een maandelijkse mini krant? Voeg dan de Nijs reporter site toe aan je startscherm. Hiermee kun je live uitzenden, foto's plaatsen, artikelen schrijven en meer. Je naam wordt op de website vermeld. Het is vrijwillig en de foto's gaan niet rechtstreeks naar de website. Ze komen aan bij ons en wij kiezen of het relevant is (7 van de 10 gevallen is het relevant nieuws). Denk aan ongelukken, evenementen of een opening van een speeltuintje. Het kan van alles zijn maar denk altijd voorop aan respect voor de slachtoffers of eigenaren. Vraag vooraf toestemming (dit is ook verreist in de Nijs reporter web app. Als je zelf het akkoord vakje aankruist ben je zelf verantwoordelijk. 

Lees meer »