Al 3 jaar niet kapot te krijgen!

Problemen met de videostream? 

Laden...

Laad de stream heel lang? Dit is normaal. De stream mag maximaal 20 seconden laden. Duurt dit langer? Kijk dan naar een van onderstaande opties!

Bedrijf of Schoolnetwerk

Netwerken van bedrijven en scholen als EDUROAM hebben Twitch geblokkeerd. Twitch is een online live streaming platform voornamelijk voor gaming. Wij maken gebruik van Twitch bij onze videostream vanwege de oneindige slots. Mocht dit het geval zijn zou je dit met je bedrijf of school moeten overleggen. Je kunt wel naar ons luisteren via de Homepage (alle netwerken mogelijk!) 

Wifi Verbinding

Wil de player niet laden? Mogelijk is uw Wifi verbinding verbroken. Check de status van uw wifi. (zie "Instellingen" toestel. 

Stream Offline (Storingslijn bellen)

Het kan ook zijn dat onze stream offline is, als dit het geval is komt er een wit scherm met de tekst: "deze gebruiker is momenteel niet aan het streamen". Als dit het geval is vragen we je de storingslijn te bellen welke te bereiken is op: 0682295572. Dit kan dag en nacht indien nodig. BEL NIET DE VERZOEK EN STUDIO LIJN, DEZE ZITTEN OP EEN ANDERE LOCATIE!!!